Stamboom

De Van Oord familievereniging heeft tot doel oa. om de afstammelingen van een groot deel van Van Oords in Nederland in kaart te brengen en de stamboom up-to-date te houden. Dit gaat in het bijzonder om de afstammelingen van Govert van Oord en Cornelia Baijense.

klik hier voor de familiestamboom Van Oord

Een screenshot gemaakt in de interactieve familiestamboom. Klik erop om zelf in de stamboom verder te kijken.

Samen met historici en met behulp van archieven is de stamboom verder onderzocht. Dit onderzoek heeft uiteindelijk geleid tot de publicatie van het boek ‘Van Ouderwater tot Werkendam’ waaraan deze website gekoppeld is.

De stamboom, althans alleen reeds overleden familieleden, is online en interactief te raadplegen. Ook kunt u de stamboomfiguren uit het boek hier bekijken, downloaden of uitprinten. U kunt de figuren uit het boek ook bekijken als interactieve boom. Dat geeft u de mogelijkheid achtergronden van personen te bekijken en door te klikken naar hun directe familieleden.

Klik op de afbeelding om de interactieve stamboom in een nieuw venster te openen of gebruik de links hieronder om specifieke delen van de stamboom te bekijken zoals ze in het boek beschreven zijn.

* Levende personen ‎(dd. 2 juni 2012)‎ zijn vanwege privacyoverwegingen niet terug te vinden

Leave a Reply